Ir Ton Witschgearchitect BNAprivacy policy

Ir Ton Witschge architect BNA respecteert de privacy van gebruikers van deze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vetrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken uw e-mailadres om contact met u op te nemen en u te informeren over ons bedrijf. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Ir Ton Witschge architect BNA zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw opdracht. Door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Via deze website bent u in staat naar andere websites te linken, die niet onder de controle van ir ton witschge architect BNA vallen. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die websites. Het opnemen van links impiceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of ondersteuning van de opvattingenen weergegeven op die websites.

Indien u nog vragen heeft over de privacy policy van Ir Ton Witschge architect BNA, dan kunt u contact met ons opnemen.

E-mail: ton@tonwitschge.nl